In order to remove the review, please report on the original platform as well!
PRO GAM3R
PRO GAM3R
2024.02.02
Kam porositur një bluzë me një motiv shqiptar dhe jam tronditur nga cilësia e materialit. Stampa është e qartë dhe reziston mirë në larje. Shërbimi ndaj klientit është i shkëlqyer dhe dërgesa është e shpejtë. E rekomandoj me zemër për ata që kërkojnë veshje shqiptare me cilësi të lartë.

E-Mail Benachrichtigung

Grund

Kommentar